Over het webcam platform

Het Amateurmodellen webcam platform stelt cammers in gelegenheid om via ons webcam platform in contact te komen met bezoekers en we zorgen namens jou voor de betaling van bezoekers aan jouw webcam box.

Via ons webcamplatform kun je cammen op de volgende sites:

Over Midhold

Midhold is een professioneel internet bedrijf gevestigd in Den Haag, dat zich volledig toelegt op de online adult entertainment branche. Sinds februari 2000 is Midhold actief als aanbieder van een groot aantal online erotische omgevingen. Midhold heeft rechtstreekse contacten met de grote aanbieders van adult content en beschikt over een eigen webcamplatform waar dagelijks vele honderden dames op inloggen. Door partnerships met grote Nederlandse media partijen heeftt Midhold een zeer groot bereik opgebouwd. We durven rustig te stellen dat iedere gezonde Hollandse man wel een keer op één van de sites van Midhold is geweest.

Midhold beschikt over een enthousiast team van medewerkers, zij zijn continu bezig om nieuwe producten te bedenken en in de markt te zetten.

Extra voordelen voor sekswerkers!

Speciaal voor sekswerkers hebben wij Webcambordeel ontwikkeld. Naast extra verdiensten door te cammen, kun je hier ook afspraken maken, wat uniek in Nederland is!

Webcam bordeel heeft voor sekswerkers nog meer voordelen:

  • Gratis promotie op Kinky.nl, Hookers.nl, Sexmarkt.nl en Sexjobs.nl.
  • Je bereikt op een eenvoudige, veilige en vertrouwde wijze 90% van de online wandelaars.
  • Klanten kunnen eenvoudig contact leggen, wensen kunnen vooraf besproken worden en dit voorkomt teleurstellingen.
  • Het persoonlijk contact vergroot de kans op een vervolgafspraak.
  • De anonimiteit verlaagt de drempel voor het zoeken van contact en het visuele contact zorgt ervoor dat je klanten makkelijker kunt overhalen.
  • Verbeterd contact vertaalt zich naar betere afspraken en wie weet heb jij straks 50% meer klanten.

Kortom een eenvoudige en veilige manier om mannen te bereiken en te laten zien wat jij ze tijdens een afspraakje allemaal kan bieden!