21 Tips van Kinky

Tip 1: Wees eerlijk! Omdat jouw advertentie je eigen visitekaartje is moet deze wel overeenkomen met de werkelijkheid. Zijn alle prijzen inclusief, zorg dan ook dat dat zo is. Ben jij het op de foto’s bij je advertentie? Eerlijkheid zorgt voor trouwe klanten en goede recensies op bijvoorbeeld Hookers.nl

Tip 2: Schrijf duidelijke en wervende advertentieteksten. Blink je uit in een bepaalde handeling, geef dat dan aan in je advertentie. Dit werkt niet alleen onderscheidend maar zorgt er ook voor dat je klanten weten wat ze kunnen verwachten als ze een date met jou boeken.

Tip 3: Gebruik de titel om jouw potentiële klanten aan te spreken : Wees creatief zodat jouw titel opvalt tussen de andere titels.

Tip 4: Kies een aansprekende naam. Sexy Laura zal het bijvoorbeeld beter doen dan Barbie XX Doll

Tip 5: Geef je grenzen aan en zeg nee wanneer je iets niet vertrouwt.

Tip 6: Plaats professionele foto’s bij je advertentie. Zorg voor foto’s waar je in je geheel op staat, zo kunnen potentiële klanten een goede indruk van je krijgen. Mocht je anoniem willen blijven zorg dan dat je gezicht en of tatoeages niet zichtbaar zijn.

Tip 7: Zorg dat je goed bereikbaar bent. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent tijdens de tijden dat je aan hebt gegeven te werken. Heb je aangegeven dat je alleen via de mail bereikbaar bent wees dan ook alert op het beantwoorden van inkomende e-mails.

Tip 8: Wanneer je je advertentie omhoog wilt plaatsen doe dat dan niet op topdrukte dagen. Maandagochtend is daar er een van. Plaats je advertentie niet omhoog op dagen dat je niet werkt, dit is zonde van je credits. Zorg dat je voor de dagen dat je werkt extra opvalt, dat kan door het kopen van een spotlight positie, het omhoog plaatsen van je advertentie of nieuwe foto’s/ video’s aan je advertentie toe te voegen.

Tip 9: Kijk wat je concurrentie doet, wat doen ze goed en probeer je advertentie niet precies hetzelfde in te richten, wees origineel en val daardoor dus op.

Tip 10: Wanneer je een prijs noemt, hou je dan ook aan die prijs. Noem expliciet in je advertentie als er handelingen/mogelijkheden zijn die extra geld kosten. Dit zorgt ervoor dat je klanten niet voor teleurstellingen komen te staan of weg zullen gaan met een vervelend gevoel.

Tip 11: Deel je advertentie op social media. Twitter is een uitstekend medium om je advertentie een extra opval mogelijkheid te geven. Je kan in je "mijn kinky" account aangeven of je jouw advertentie ook op de kinky twitter tijdlijn getoond wilt hebben, op hoe meer plaatsen je te zien bent hoe beter!

Tip 12: Val nog meer op met cammen en live afspreken? In je mijn Kinky account kun je je webcam koppelen aan je advertentie. In je advertentie wordt dan ook meteen een extra opval mogelijkheid getoond. Ook sta je met je cam profiel rechts op de website als extra promotie.

Tip 13: Koop een spotlight positie. Wij hebben dagelijks 21 posities open om in de spotlight te komen. Voor €35 kan je jouw advertentie op mobiel en desktop extra op laten vallen tussen de duizenden advertenties.

Tip 14: Vraag je klanten een recensie te schrijven op Hookers.nl. Het is bekend dat Hookers vaak geraadpleegd wordt wanneer een klant benieuwd is naar wie je bent en ervaringsverhalen van andere wandelaars. Vraag je trouwe klanten dus een recensie achter te laten. Dit zal er ook voor zorgen dat je meer zichtbaarheid krijgt en zal leiden tot meer geboekte dates!

Tip 15: Lees de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Wij zullen maandelijks nieuws delen over wat er allemaal gebeurt op Kinky.nl. Naast dat wij maandelijks nieuws bieden zal er ook leuke acties gehouden worden waar je prijzen en gratis credits kan winnen.

Tip 16: In de nieuwsbrief hebben wij een nieuwe rubriek in het leven geroepen “het meisje van de maand” Iedereen die op kinky adverteert kan kans maken om in onze maandelijkse nieuwsbrief te komen. Dit is een extra opval mogelijkheid! Geef in mijn kinky aan dat je graag de nieuwsbrief ontvangt.

Tip 17: Ben je bang dat je een geslachtsziekte hebt? Neem dan contact op met je huisarts of SOA AIDS Nederland. Laat je regelmatig testen! Doe het altijd veilig en indien je een SOA vermoed ga dan naar link SOA Aids en je huisarts . Je kan je 4x per gratis laten testen!

Tip 18: Wil je stoppen met je werk in de prostitutie?​In verschillende gemeenten bestaan speciale ‘Uitstapprogramma’s’ waarin allerlei organisaties samenwerken om jou te helpen bij het stoppen met werk in de prostitutie en het zoeken naar ander werk. Link

Tip 19: Kijk op SOA AIDS Nederland om te lezen wat jou rechten en plichten zijn als je in de prostitutie werkt. Er staan handige tips en links naar instanties die je met allerlei zaken kunnen helpen.

Tip 20: Hoe spreek ik veilig af? Klik op deze link en lees onze tips hoe je veilig af kan spreken. Ook staan hier links en telefoonnummers vermeld van meld misdaad anoniem en politie.

Tip 21: Als je niet wilt dat je familie of vrienden weten dat je dit werk doet, wees dan voorzichtig met je naam, e-mailadres, telefoonnummer en ook de foto’s die je gebruikt. Bedek tatoeages op foto’s en blur je gezicht. Praat tijdens je date ook niet over privé situaties, dit kan ook leiden tot ongewenste situaties.

Close
© Copyright 2007 - 2019 | Alle rechten voorbehouden | Kinky.nl