Vrouwen Prive ontvangst Lelystad

Een magische tantramassage + de-armouring

45 Jaar

Vrouw

Prive ontvangst

Lelystad

Neem de hele advertentie door voordat je me belt, zodat je weet wat ik aanbied en je geen overbodige vragen hoeft te stellen.

Tantra gaat om ons samenzijn bewust te ervaren met al jouw zintuigen. Het doel is het verruimen van je bewustzijn, het ervaren van liefde, genot en meer levensenergie.

Tantra is een ontdekkingsreis naar meer vrijheid, verbinding en liefde en het werkt met seksuele en liefdesenergie. Dus iedere keer is het weer anders, net hoe onze energieën stromen, hoe open en bewust aanwezig je bent, hoedanig je meester bent over jouw lichaam en geest en hoedanig jij jezelf kunt overgeven.Ik bied geen trantra sex aan maar een tantra massage, wat wel een hele intieme en magische ervaring zal zijn.De-armouring gaat om het loslaten van energieblokkades via dieptewerking op het lichaam, waarbij mijn handen en vingers lagere tijd op 1 plek blijven.

Een tantramassage met de-armouring van mij voelt als een bad van onvoorwaardelijke liefde, ultieme ontspanning, heling en volop genieten!

Het gaat om het opladen van jouw energie (dus niet om het ontladen, dus geen ejaculatie, maar meesterschap), een betere doorstroming, om de 1-wording, de overgave en het loslaten van de mind en energieblokkades. Mijn energie, mijn blote lichaam, mijn bewuste en liefdevolle aanrakingen, de muziek, etherische oliën en de sfeervolle ruimte werken samen om jou te doen opgaan in iets groters. Jouw inbreng is open en bewust aanwezig zijn, zoveel mogelijk in de ontvangstmodus blijven (je overgeven aan mijn leiding) en regelmatig bewuste ademhaling toepassen. Je kunt jouw gevoelens uiten door klank te maken, mee te bewegen, mij te strelen, te knuffelen en terug te kussen (als je dat wilt).

Je bent in totaal ongeveer 2 uur bij me om een diepe verbinding, gevoel van thuis komen en diepe ontspanning te laten ontstaan.

Als je vragen hebt of wilt afspreken moet je me bellen (niet sms'en) en minimaal 1 dag vooraf inplannen.

Durf je het aan te gaan, deze ontdekkingsreis?! Zo ja, BEL me!


Love Goddess

XXX

Toon volledige beschrijving

Eigenschappen

Kleur haar

Donkerblond

Lengte

160 Cm

Cup size

a

Afkomst

Nederlands

Lichaamsbouw

Slank

Seksuele voorkeur

Biseksueel

Talen

dutch english

Prijzen

2 uur

€ 250

Mogelijkheden

Zoenen

Beschikbaarheid

Maandag

10:30 Tot 21:00

Dinsdag

10:30 Tot 21:00

Woensdag

10:30 Tot 21:00

Donderdag

10:30 Tot 21:00

Vrijdag

10:30 Tot 21:00

Zaterdag

10:30 Tot 21:00

Zondag

10:30 Tot 21:00

Er zijn nog geen video’s

Er zijn nog geen video’s

Katarina heeft nog geen video's geüpload.
Toon je interesse en vraag om een ​​video.

Helaas heeft deze sekswerker reviews uit staan.

Vanwege privacy overwegingen hebben sekswerkers de mogelijkheid om reviews aan of uit te zetten. Je kan echter wel een review schrijven. Dit geeft ons goed inzicht over de sekswerker. Mocht de sekswerker alsnog reviews aanzetten wordt jouw review getoond.

Toon nummer