Raamprostitutie

Raamprostitutie advertenties in Nederland

In de buurt

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Raamprostitutie advertenties op kinky.nl

Het is vooral een kleine selecte groep adverteerders op Kinky die adverteert met raamprostitutie. Dit heeft waarschijnlijk te maken dat sekswerkers in de raamprostitutie geen langdurige vaste plaats hebben. Dat is natuurlijk anders bij bijvoorbeeld privé ontvangst of erotische massage die meestal vanuit dezelfde locatie werken.


Er zijn ook maar een bepaald aantal plaatsen in Nederland waar raamprostitutie mogelijk is. De gemeente heeft daar dan een straat of aantal straten voor toegewezen waar dit mogelijk is.

Raamprostitutie algemeen

Raamprostitutie in populaire steden

Raamprostitutie in populaire steden

Hieronder een aantal bekende steden waar raamprostitutie te vinden is. Natuurlijk zijn er een paar meer. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is Raamprostitutie en hoe werkt het

Begin 1900 kwam er in Nederland een bordeelverbod. Dit heeft gezorgd voor de mogelijkheid en groei van de raamprostitutie. Na de tweede wereld oorlog zag de sekswerker er achter het raam heel netjes uit. Vanaf de jaren zestig werd de kleding steeds pikanter achter de ramen.


Het is dan ook wel heel bijzonder om te zien. Een sekswerker die zich in lingerie etaleert achter een raam langs een openbare weg.


Meestal is de raamprostituee onafhankelijk. Zij huurt zelf een werkruimte bij een raamexploitant. Zij zorgt zelf ook voor de klanten en bepaal en onderhandel zelf over de prijs die een bezoeker moet betalen voor haar diensten.

Handige Raamprostitutie tips

Handige Raamprostitutie tips

Ben je van plan om een raamprostituee te gaan bezoeken? Zorg voordat je er naar binnen gaat dat de afspraken duidelijk zijn voor beide partijen. Op die manier voorkom je teleurstelling. Daarom hier een paar korte maar handige tips.


  • Vooraf afspraken maken is erg belangrijk. Zorg dat dit rond is voordat je gaat betalen.
  • Zorg dat je vooraf gedoucht hebt. Het is niet altijd mogelijk om ter plekke te douchen.
  • Vooraf betalen is gebruikelijk.
  • Respecteer altijd elkaars grenzen.
  • Privacy en discretie moet je respecteren. Ook al staan de sekswerkers achter ramen in een openbare straat.
Meer lezen