Stellen BDSM

BDSM advertenties van stellen

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Stellen met een advertentie die BDSM aanbieden op kinky.nl

De meesten onder ons weten dat BDSM een hele andere manier van seksueel genieten is. Dat geldt voor zowel de slaaf als de meesteres. Op Kinky.nl zie je onder sommige adverteerders dat het wordt aangeboden in combinatie met bijvoorbeeld privé ontvangst of escort maar de handelingen zijn echt anders dan gewone sex. Soms is er sprake van bondage, nipple torture of wordt er tijdens een rollenspel gebruik gemaakt van straffen en domineren. Een van de belangrijkste onderdelen is dan ook; maak vooraf duidelijke afspraken.

Stellen met een BDSM advertentie algemeen

Stellen die BDSM aanbieden in populaire steden

Stellen die BDSM aanbieden in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar stellen zijn die BDSM aanbieden. Soms zijn er meer stellen die BDSM aanbieden. Deze kan je dan vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is BDSM en hoe werkt het

Het is fascinerend om te horen dat speciale, soms seksuele, fantasieën en rollenspellen deel uitmaken van BDSM contacten. Natuurlijk is dit voor een bepaalde groep bezoekers en adverteerders die hier van houden. Deze adverteerders en bezoekers houden meestal van of zijn op zoek naar de meer extremere kanten van sex zoals sm, bondage, dominantie, slaan en blinddoeken. Dit zijn zomaar een aantal variaties. Voor de wat minder extreme onder ons is er natuurlijk ook soft SM. Dit is ook fijn voor de starters.


Het geld eigenlijk voor veel contacten die je maakt maar juist bij BDSM is het belangrijk dat van te voren goede afspraken worden gemaakt waarin grenzen duidelijk zijn aangegeven. Vooral over wie de meester of meesteres is en wie de slaaf of slavin is. Verder kan je ook het beste aangeven hoe ver domineren mag gaan. Soms worden bepaalde trigger woorden gebruikt om aan te geven dat de grens is bereikt. Dit voorkomt spanning tijdens de BDSM sessies.


Verder is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon met een stel af te spreken in een BDSM Studio.

Handige tips wanneer je een BDSM stel gaat bezoeken

Handige tips wanneer je een BDSM stel gaat bezoeken

Vind je het spannend en ben je van plan om deel te nemen aan een spannend BDSM avontuur? Zorg voordat je er aan begint dat de afspraken en grenzen duidelijk zijn voor beide partijen. Geef ook gewoon aan dat je beginner bent, dat zal alleen maar gewaardeerd worden. Op die manier zorg je dat je goed voorbereid bent. Daarom hier overzichtelijk een paar handige tips.


  • Zorg dat je vooraf afspraken hebt gemaakt.
  • Lichamelijke hygiëne is erg belangrijk voor beide partijen.
  • Betalen vooraf is gebruikelijk.
  • De aangegeven grenzen van iedereen respecteren.
  • Wanneer je voor extreem gaat zorg dan dat er een trigger woord gebruikt wordt zodat je kan aangeven wanneer jouw grens is bereikt.
  • Privacy en discretie moet je respecteren.
  • En wees vooral geduldig.
Meer lezen