Shemales Erotische massage

Erotische massage advertenties van shemales

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Shemales met een Erotische massage advertentie op kinky.nl

Veel shemales op Kinky.nl hebben bieden erotische massage aan. Je ziet dat het onder de vrouwen maar ook onder de shemales een groeiende groep is. Meestal wordt het als extra service aangeboden in combinatie met privé ontvangst of escort. Dat is natuurlijk niet altijd het geval, er zijn zeker ook shemales die zich helemaal en alleen hebben gespecialiseerd in het geven van een ontspannende erotische massage.


Er zijn veel verschillende soorten erotische massages die worden aangeboden op Kinky.nl. Wat we regelmatig tegenkomen zijn de volgende massages; penis- en prostaat massages, Body-to-body massages, verschillende massages met Happy End en Nuru massages. Wat ook steeds meer voorkomt is het aanbieden van Tantra massages. Neem eens rustig de tijd om de advertenties door te lezen en laat je verbazen van de diversiteit aan massages die aangeboden worden.

Erotische massage advertenties van shemales algemeen

Shemales met een Erotische massage advertentie in populaire steden

Shemales met een Erotische massage advertentie in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar veel populaire shemales beschikbaar zijn die verschillende erotische massages aanbieden. Natuurlijk zijn er veel meer. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is nu eigenlijk een erotische massage en hoe werkt het

Shemales gebruiken regelmatig verschillende benamingen voor deze spannende service die zij via hun advertenties aanbieden. De volgende benamingen zie je regelmatig voorbij komen. Erotische massage, sensuele massage of soms ook wel sex massage wordt gebruikt als benaming voor een manier van masseren om de seksuele gevoelens te prikkelen. Het zal duidelijk zijn dat deze massages zich vooral richten op de erogene zones van het lichaam om geile lustgevoelens op te wekken. Sommige shemales gebruiken het als voorspel van het sex avontuurtje voordat ze intiem gaan met iemand. Maar soms is de erotische massage de service die ze aanbieden. 


Meestal worden de massages, gezien hun aard, afgesloten met een Happy End! Maar houd er rekening mee dat dat niet altijd het geval is. Zeker niet wanneer er andere seksuele activiteiten volgen op de massage. Tenzij je meerdere hoogtepunten mag hebben tijdens de afspraak.


Ben je opzoek naar een erotische massage van een shemale voor een Happy End of gewoon om wat stress te verliezen dan kan je natuurlijk naar een massagesalon gaan. Maar je ziet steeds vaker dat shemales het ook vanuit huis geven. Er zijn zoveel varianten van erotische massage dat sommige shemales speciale massages als een extra service aanbieden. Zo kan je tijdens je afspraak nog eens voor geile verrassingen komen te staan.

Handige tips voor een erotische massage afspraak bij een shemale

Handige tips voor een erotische massage afspraak bij een shemale

Deze eenvoudige tips gelden over het algemeen voor alle ontmoetingen die je met sekswerkers hebt en zijn niet speciaal bedoeld voor afspraakjes met een shemale. Door de eenvoud zijn deze tips juist erg handig en moet je ze zeker niet overslaan om te lezen.


  • Het is erg handig om afspraken te maken nog voordat je langsgaat. 
  • Hygiëne geldt voor beide partijen. Houdt daarom rekening met elkaar en zorg indien mogelijk voor douchen vooraf en achteraf.
  • Vooraf betalen is in de meeste gevallen gebruikelijk. Betaal het liefst alleen wanneer afspraken duidelijk zijn. 
  • Geef jouw grenzen duidelijk aan maar houdt ook rekening met de grenzen van de andere partij.
  • Privacy en discretie is erg belangrijk voor vertrouwen in elkaar
  • Wederzijds respect is altijd belangrijk voor de optimale seksuele ervaring. Heb dus respect voor elkaar en geniet met volle teugen.
Meer lezen