Seksbedrijven BDSM studio

BDSM studio overview

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

De beste BDSM studios in Nederland hier op kinky.nl

Er zijn maar een beperkt aantal BDSM studios in Nederland. De belangrijkste en meest bekendste vind je hier op de site. Soms geeft een BDSM studio een open dag of kan je belangrijke informatie opvragen via de website van de studio.


Op Kinky vind je natuurlijk ook dames van plezier die BDSM thuis aanbieden maar veel maken dan toch ook gebruik van een BDSM studio.

BDSM studio algemeen

Wat is een BDSM studio

BDSM staat voor Bondage en Discipline (BD), Dominance en Submission (DS) en Sadism en Masochism (SM). Het gaat hier vooral om dominante fysieke beperkingen, intense zenuwprikkels of het spelen van een machtsspel. En deze BDSM studio’s bieden deze mogelijkheden en vormen een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden.


In deze studio’s zijn vaak kamers, die soms ook wel kelders genoemd worden, met de nodige attributen zoals bijvoorbeeld: boeien, bondage artikelen, seksschommels, zwepen, electro speeltjes, tepelklemmen, enz.


Meestal is het ook mogelijk om in contact te komen met een meester of meesteres van de studio. Zij bieden hier dan hun diensten aan. Binnen bijna alle BDSM studio's is het ook mogelijk om als nieuwkomer jezelf aan te melden. Dan kan je wat minder extreem beginnen. Later wanneer je wat meer ervaring heb kan je wanneer je daar aan toe bent wat extremer gaan.

Hoe werkt een BDSM studio

Hoe werkt een BDSM studio

Wanneer je binnenkomt proef je vrijwel direct de juiste sfeer bij je opkomen. Dit komt door de meestal beperkt verlichte ruimtes of dungeons zoals ze ook wel worden genoemd.


Als nieuwkomer kan dat soms best een grote indruk bij je achterlaten. Daarom wordt er vaak verschil gemaakt tussen een BDSM kelder/dungeon of gewoon een BDSM kamer.


Een kamer is vaak wat eenvoudiger ingericht met wat minder spullen. Soms ook wat meer verlicht. Dit is prettig voor nieuwkomers of voor de uitvoering van de lichtere varianten van bondage, masochisme, sadisme, enz.


Je bent welkom met je partner, op speciale themadagen en vaak zijn er open dagen. Wil je specifiek iets meer weten van de studio dan is het handig om eerst eens hun website te bezoeken. Gewoon contact opnemen is natuurlijk ook mogelijk.


Bekende studio's zijn SM Studio Almere, SM Studio Nederland in Amersfoort en Nikita's Secrets in Meppel.

Wat handige BDSM tips

Wat handige BDSM tips

Ben je een beginner. Is dit nieuw voor jou. Weet je nog niet welke BDSM variant bij jou past? Hier zijn een paar algemene tips om jouw zoektocht door de dungeons van de BDSM te starten:


  • Heel belangrijk: Geef duidelijk je grens aan.
  • Hoe dat je ook start, maak van te voren met je partner of andere mensen waar je mee bent, afspraken. Doe dit om misverstanden te voorkomen. Bespreek duidelijk je wens en of fantasie.
  • Of het nu thuis is of in een BDSM studio. Zorg er voor dat je tussendoor niet gestoord kan worden.
  • Start met experimenteren en let goed op jouw gevoelens maar ook op die van je partner. Niet alleen luisteren naar de stem maar ook hoe het lichaam reageert op bepaalde handelingen. Waar ligt jouw pijngrens, wat vind je opwindend?
  • Bezoek zeker ook eens een open dag bij een BDSM studio. Je kan dan ervaringen uitwisselen en ontmoet nieuwe mensen.
Meer lezen