Seksbedrijven Club

Club overzicht

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

De beste seksclubs in Nederland hier op kinky.nl

Je ziet het aantal seksclubs wel iets groeien in Nederland maar het zijn er lang nog niet zoveel als privéhuizen. Seksclubs omvatten een breed scala aan mogelijkheden die vallen onder de noemer van Clubs. Daarom juist daarom zie je waarschijnlijk dat er ook steeds meer clubs zich openen.

Seksclubs algemeen

Seksclubs in populaire steden

Seksclubs in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar je mooie en nette seksclubs kunt vinden. Natuurlijk zijn er veel meer. Deze kun je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is een seksclub

Een seksclub is iets anders dan een massagesalon of privéhuis. Bij de meeste clubs is er gelegenheid om je auto discreet te parkeren. Binnen vind je er meestal een bar en wordt de klant zo nu en dan in de meeste gevallen getrakteerd op een paaldans act of een striptease. Dat is overigens niet in iedere club zo. In sommige clubs worden er ook op bepaalde dagen gangbang party's georganiseerd waar je aan mee kan doen.


Een seksclub is, zoals je zult merken, heel diverse in wat er allemaal mogelijk is.

Hoe werkt een seksclub

Hoe werkt een seksclub

Sommige seksclubs zijn of worden ook gebruikt als parenclub. Op deze manier kunnen er veel thema avonden worden georganiseerd. Je kan dan denken aan een bondage avond. Of een trio en swingersavond.


Bij de meeste clubs moet je bij binnenkomst entreegeld betalen. Daarna kan je ontspannen aan de bar gaan zitten en genieten van de acts. Maar je kan natuurlijk ook contact maken met een van de dames om heerlijk intiem te gaan. Dit moet je dan wel apart betalen.


Er bestaan overigens ook clubs waar je een all-in-one concept hebt. Je betaald een bedrag kan kan eten en intiem gaan wanneer je maar wilt. Deze clubs vind je veel in Duitsland en rond de Duitse grens.

Algemene regels van een seksclub

Algemene regels van een seksclub

Voor iedere club gelden natuurlijk andere regels. Er zijn echter ook wel een aantal regels die bijna in iedere club zal gelden. En dat is dan weer handig om van te voren te weten;


  • Toegang voor heren is 18 jaar. Voor dames geld de leeftijd van 21 jaar.
  • Geldige legitimatie is altijd verplicht.
  • Wapens in iedere vorm is natuurlijk verboden.
  • Belangrijk is dat alle seksuele handelingen safe gebeuren.
  • Het gebruiken en verhandelen van drugs is verboden.
  • Iedereen moet met respect worden behandeld.

Seksclub uitgelicht

Villa Weizigt | Seksclub in Dordrecht

Villa Weizigt | Seksclub in Dordrecht

Bij Villa Weizigt werken ze volgens het volgende concept: voor een entreeprijs van 60 euro heeft u de hele dag beschikking over drankjes zoals bier, wijn, fris, koffie en kan je een lekker hapje mee eten.


U krijgt eventueel een badjas, slippers en mag gebruik maken van de diverse ruimtes zoals sauna, binnenzwembad, terras en bar.


En natuurlijk lopen er dames rond, en mocht 1 van hen u bevallen, dan kunt u vanaf 20 euro een kamer huren.


Review van Dirk

Ik heb een heerlijke tijd gehad hele knappe en lieve meiden werken er in de villa en gelukkig spreken de meeste dames ook Nederlands . Ik heb een lekker triootje gedaan dat hebben daarna wel gevierd met een lekkere fles champagne. Ik kom zeker gauw terug, bedankt!!

Meer lezen