Shemales Raamprostitutie

Raamprostitutie advertenties van shemales

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Shemales met een Raamprostitutie advertentie op kinky.nl

Het is maar een kleine groep shemales op Kinky.nl die adverteert met raamprostitutie. Het is verreweg de kleinste groep wanneer je kijkt naar shemales die privé ontvangst of escort aanbieden. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken dat sekswerkers in de raamprostitutie geen langdurige vaste werkplek hebben. En het aantal plaatsen natuurlijk ook beperkt is.


Er zijn, zoals je waarschijnlijk wel weet, ook maar een bepaald aantal steden in Nederland waar raamprostitutie mogelijk is en dus wordt toegestaan. De gemeente heeft daar dan speciaal een straat of aantal straten voor toegewezen.

Shemale raamprostitutie advertenties algemeen

Wat is Raamprostitutie en hoe werkt het

Meer dan een eeuw geleden, omstreeks 1900 kwam er in heel Nederland een totaal bordeelverbod. Dit heeft direct gezorgd voor de mogelijkheid en groei van raamprostitutie. Hoe de dames er achter het raam uitzagen is in de jaren wel veranderd. Na de tweede oorlog zag de sekswerker er achter het raam heel netjes uit. Pas vanaf de jaren zestig werd de kleding van de dames achter de ramen steeds iets pikanter en uitdagender.


Het is ook wel heel bijzonder om te zien. Een sekswerker die zich in lingerie etaleert achter een raam langs een openbare weg.


Meestal is de shemale raamprostituee onafhankelijk. Zij huurt zelf een werkruimte bij een raamexploitant. Zij zorgt zelf ook voor de klanten en bepaal en onderhandel zelf over de prijs die een bezoeker moet betalen voor haar diensten.

Handige tips wanneer je een shemale bezoekt die Raamprostituee is

Handige tips wanneer je een shemale bezoekt die Raamprostituee is

Ben je van plan om een shemale raamprostituee te gaan bezoeken? Zorg voordat je er naar binnen gaat dat de afspraken duidelijk zijn voor beide partijen. Op die manier voorkom je teleurstelling. Daarom hier een paar handige tips.


  • Vooraf afspraken maken is erg belangrijk. Zorg dat dit rond is voordat je gaat betalen.
  • Zorg dat je vooraf gedoucht hebt. Het is niet altijd mogelijk om ter plekke te douchen.
  • Vooraf betalen is gebruikelijk.
  • Respecteer altijd elkaars grenzen.
  • Privacy en discretie moet je respecteren. Ook al staan de sekswerkers achter ramen in een openbare straat.
Meer lezen