Shemales BDSM

BDSM advertenties van shemales

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Shemales met een advertentie die BDSM aanbieden op kinky.nl

Je kan wel stellen dat BDSM een hele andere manier van seksueel genieten is. Dat geldt voor zowel de slaaf als de meesteres. Op Kinky.nl zie je regelmatig dat het wordt aangeboden in combinatie met bijvoorbeeld privé ontvangst of escort maar de handelingen zijn echter van een hele andere aard. Soms is er sprake van bondage, nipple torture of wordt er tijdens een rollenspel gebruik gemaakt van straffen en domineren. Er zijn vele BDSM variaties mogelijk. Een belangrijk onderdeel is daarom ook vooraf goede afspraken maken.

Shemales die BDSM aanbieden algemeen

Shemales die BDSM aanbieden in populaire steden

Shemales die BDSM aanbieden in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar shemales zijn en BDSM aanbieden. Natuurlijk zijn er meer shemales die BDSM aanbieden. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is BDSM en hoe werkt het

Bij shemales is BDSM niet veel anders dan bij andere groepen. Het meest fascinerende is dat speciale, soms of meestal seksuele fantasieën en rollenspellen deel uitmaken van BDSM sessies. Het mag overduidelijk zijn dat dit voor een bepaalde groep bezoekers en adverteerders is die hier echt van houden. Deze adverteerders en bezoekers houden meestal van de meer extremere kanten van sex zoals sm, bondage, dominantie, slaan en blinddoeken. Maar ook nipple torture, masking en mummification om zo maar eens een paar extremere varianten te noemen. Voor de wat minder extreme onder ons is er natuurlijk ook soft SM. Ook zijn er meesteressen die speciale BDSM sessies geven voor startende bezoekers in deze scene.


Meestal worden deze fantasieën en rollenspellen georganiseerd in speciale BDSM studio’s waar bijvoorbeeld een dungeon aanwezig is. Maar wat je steeds vaker tegenkomt, en dat geldt voor meer services hier op Kinky, is dat het ook vanuit thuis wordt aangeboden. Dit is een groeiende groep adverteerders. Natuurlijk zijn de mogelijkheden beperkender maar daardoor niet minder extreem, spannend of dominant.


Het geld eigenlijk voor veel dingen maar juist bij BDSM is het is belangrijk dat van te voren goede afspraken maakt waarin grenzen duidelijk zijn aangegeven. Vooral over wie de meester of meesteres is en wie de slaaf of slavin is. Verder kan je ook het beste aangeven hoe ver domineren gaat. Soms worden bepaalde trigger woorden gebruikt om aan te geven dat de grens is bereikt. Dit voorkomt spanning tijdens de BDSM sessies.

Handige tips voor het bezoeken van een shemale die BDSM aanbiedt

Handige tips voor het bezoeken van een shemale die BDSM aanbiedt

Vind je het spannend of een uitdaging en ben je van plan om deel te nemen aan een BDSM rollenspel? Zorg dan voordat je er aan begint dat de afspraken en grenzen duidelijk zijn voor beide partijen. Ben je een beginner geef dat direct aan, dat zal gewaardeerd worden. Neem onderstaande tips door en gebruik ze.


  • Doe dit altijd! Zorg dat je vooraf afspraken hebt gemaakt en elkaars grenzen duidelijk zijn.
  • Ook hier geldt dat Lichamelijke hygiëne erg belangrijk is voor beide partijen.
  • Betalen vooraf is gebruikelijk.
  • Respecteer de aangegeven grenzen van iedereen.
  • Wanneer je voor extreem gaat zorg dan dat er een trigger woord gebruikt wordt zodat je kan aangeven wanneer jouw grens is bereikt.
  • Privacy en discretie moet je respecteren.
  • En wees vooral geduldig.
Meer lezen